På spåret

I SVTs Duo-app kan du spela med i På Spåret och tävla mot dina vänner eller lagen i rutan. Här är alla deltagare i höstens På spåret i SVT som har premiär 18 november.


Nordegren Och Epstein Nytt Par I Pa Sparet Kulturnytt I P1 Sveriges Radio

Johan Hilton Kristin Lundell.

. Lista över avsnitt av På spåret. Sveriges mest populära frågesportprogram. Delta i På spåret med appen Duo.

Kan inte bli bättre. Spelet i appen är ljudstyrt och fungerar därför. Velkommen til PÅ SPORET webshop.

2 days agoDå slutar Kristian Luuk med På spåret. Förr erbjöd man tv-tittarna Tyst kupé som gjorde att tittarna i lugnan ro. 7 hours agoStopp på tunnelbanans gröna linje obehöriga på spåret.

Att alternera husbanden är inte det enda som SVT ändrat. Fredag kväll är tv-frågesporten På spåret tillbaka i rutan för 33e säsongen. I första programmet mötte nykomlingarna Marie Agerhäll och Fritte Fritzson förra säsongens finalister Hanna Hellquist och Ina.

The show which is intended to be humorous yet educational has. På spåret is a popular Swedish TV game show broadcast on SVT since September 5 1987. Celebrities Farah Abadi and Johan Glans compete against Magdalena Forsberg and Claes Elfsberg in an exciting semifinal.

19 hours agoSkön stämning får På spåret att tuffa vidare. Här är alla deltagare i På spåret 2022-2023. Programledare i klippet är Ingvar Oldsberg och Björn HellbergAnledning.

Några nykomlingar några återvändande och regerande mästare. Det har lett till kraftig. Detta är en lista över avsnitt medverkande och resultat i det svenska TV-lekprogrammet På spåret.

Nästa säsong är alltså Kristian Luuks 15e och där någonstans tycker han att det är dags att sätta punkt. För information om programmets upplägg se dess. 1 day agoTittarilska mot På spåret.

På spåret i SVT Play. Från På spåret i SVT 15 Januari 2021Bror Axel Lille Bror SöderlundhNils FerlinKungen med The Hellacopters. Fjolårets finalister Hanna Hellquist och Ina Lundström gjorde en nästan lika halvdan start som i fjol.

Det känns både. Såväl nya resande som veteraner tar plats i På spåret studion när programmet har premiär den 18 november. De tävlar i På spåret.

2 hours agoTV-recension På spåret är tillbaka. Skön stämning är en av hemligheterna bakom. 1 hour ago33e säsongen av SVTs klassiker På spåret är tillbaka.

Karin Bojs Hasse Aro. Vinnarna i På spåret 1987-2022. Johan Hilton är kulturjournalist och författare Kristin Lundell är musikjournalist.

Marie Agerhäll och Fritte Fritzson Lena Nordlund och Niklas Källner samt Ina Lundström och Hanna Hellquist. En person har tagit sig ner på tunnelbanespåren vid station St Eriksplan. Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström leder Sveriges mest populära frågeprogram.

Httpswwwsvtplaysepa-sparetBortklippt från På spåret 2008. Hasse Aro och Camilla. Ingenting är klart än men.

Jaksoja tulossa katsottavaksi 18112022. Minne olemme matkalla kysyvät Kristian Luuk ja tuomarina toimiva Fredrik Lindström Ruotsin suosituimmassa tietokilpailussa. Vart är vi på väg.

2 days agoPå fredag är det dags för en ny säsong av SVTs flaggskepp På spåret och som vanligt är det Kristian Luuk och parhästen Fredrik Lindström som håller i trådarna i.


Static Cdn Expressen Se Images 43 05 4305d48508614


Recension Pa Sparet Sjunde Avsnittet Gp


Hamid Zafar Deltagare I Svt S Pa Sparet 2020 Lararen


Har Ar Deltagarna I Hostens Sasong Av Pa Sparet Cafe Se


Pa Sparet 2021 2022 Har Ar Alla Deltagare Metro Mode


Pa Sparet Kvartsfinal Tv Episode 2020 Imdb


De Kan Vinna Pa Sparet Resume


Pa Sparet Episode 30 3 Tv Episode 2019 Imdb


Pa Sparet Tv Series 1987 Imdb


Gsiu22tqptx7fm


Marcus Samuelsson On Twitter That Time You Compete On Pa Sparet Sweden S Biggest Game Show And Win The First Round The Best Part Was Doing It With My Friend And This


Harrison Mina Varsta Missar I Pa Sparet Svd


Pa Sparet Senaste Nyheterna Om Pa Sparet Dagens Media


Pa Sparet 2021 Praktfiasko For Tv Profilerna


Har Ar Alla Deltagare I Pa Sparet 2022 2023 Veckorevyn


Stjarnkocken Och Timbuktu Tillsammans I Pa Sparet P4 Malmohus Sveriges Radio


De Tavlar I Pa Sparet I Vinter


Ld5hbwhaodckum


Har Ar Alla Deltagare I Pa Sparet 2021 2022 Baaam

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel